NAAR EEN TOEKOMSTBESTENDIG LEIDERDORP

De gezamenlijke oppositiepartijen, D66, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie-SGP, zien een coalitieakkoord met weinig ambitie. Leiderdorp staat de komende jaren voor grote opgaven op het gebied van bijvoorbeeld wonen, energie en duurzaamheid, zorg en mobiliteit. Het akkoord gaat hieraan voorbij en schiet in de ogen van de oppositie tekort. De coalitie lijkt de komende vier jaar vooral “op de winkel te willen passen”. De oppositiepartijen vinden dat niet verantwoord. Zij vinden dat het bestuur van Leiderdorp ook de komende vier jaar substantiële stappen moet zetten om Leiderdorp toekomstbestendig te maken en te houden.

Het streven van de oppositiepartijen is om in samenwerking tussen alle partijen in de raad, coalitie en oppositie, een constructief en ambitieus beleid tot stand te brengen dat getuigt van lef en visie. Samen met onze inwoners en met de gemeenten om ons heen.

Bijgaand document bevat de oplossingen voor Leiderdorp zoals de oppositie die ziet en is een uitgestoken hand naar de nieuwe coalitie.