Doe mee

Samen maken we verandering mogelijk

 

Het is tijd voor verandering. Als GroenLinks gaan we voor een ander Nederland en als GroenLinks Leiderdorp voor een ander Leiderdorp. Het is tijd voor andere keuzes waarin de hoop het wint van de angst, de vernieuwing van de status quo, en eerlijk delen van egoïsme. Een tijd van empathie en duurzaamheid. Wij kunnen dat niet alleen. Jouw hulp is daarbij hard nodig. Je kunt helpen om Leiderdorp en Nederland te veranderen. Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger via www.groenlinks.nl/doemee.

 

Actief worden binnen de afdeling

Wil je meer doen dan alleen campagne voor ons beleid voeren? Dan kun je ook actief worden in de afdeling. Ligt je interesse op het vlak van gemeentepolitiek? Dan kun je actief worden rond de fractie. Neem hiervoor contact op met een van onze fractieleden. Daarnaast kunnen we altijd actieve leden gebruiken om het bestuur en de campagneactiviteiten te ondersteunen. Weet je nog niet wat je wilt? Kom dan een keer langs bij onze activiteiten, zoals de maandelijkse wijkacties, of neem vrijblijvend contact op met onze voorzitter Aart voor een kennismakingsgesprek.

 

Iets inbrengen bij de fractie

Wil je niet actief worden binnen onze vereniging om Nederland te veranderen, maar wel graag input geven aan onze fractie? Dat kan natuurlijk ook. Mail of bel onze fractieleden of kaart jouw issue aan via ons platform Leiderdorps Lawaai, hierop verzamelen we geluiden uit ons dorp en kunnen we zien hoe breed deze issues leven. Wij horen graag wat er speelt in onze gemeente!

 

Wijkacties

Zoals opgemerkt is een mogelijkheid om direct daadwerkelijk mee te doen ook onze maandelijkse opruiming van zwerfvuil in een wijk of wijkgedeelte van ons dorp. Hou deze site in de gaten voor de juiste datum en het tijdstip. Met elkaar kiezen we voor een schoon dorp. Hou contact met Groenlinks via deze site en aarzel niet om je mening te geven en/of om te reageren als iets je niet duidelijk is. We zijn er voor alle burgers van Leiderdorp! Doe mee!