Dat kan ik. Door er te wonen, te werken, te sporten en me ook wat met politiek te bemoeien. Bij voorkeur niet in suffe vergaderzalen, maar buiten op straat onder de mensen.

Als fractie-assistent voor GroenLinks Leiderdorp ondersteun ik onze raadsfractie binnen en buiten het gemeentehuis. Door maandelijkse wijkacties te organiseren komen wij in zo’n beetje alle wijken en straten van Leiderdorp. Altijd laten we de buurt netter achter dan we hem aantroffen.

Inhoudelijk worden we vooral achter de (computer)schermen wijzer. Drie raadsleden lijkt veel, maar het lees- en snuffelwerk houdt nooit op. Een deel daarvan neem ik voor mijn rekening.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar sport, beweging, onderwijs en allerlei sociale vraagstukken. Als voortrekker van de Von Münchhausenbeweging ben ik al acht jaar betrokken bij het wel en wee van mensen in Leiden en omgeving. Hoe hard vrijwilligers en professionals ook proberen om knelpunten op te lossen, er ontstaan altijd weer nieuwe schrijnende situaties in onze samenleving. Door goed samen te werken, valt er veel te verbeteren.